HİZMET İÇİ EĞİTİMLERİMİZ BAŞLIYOR / 07 Ocak 2017, Cumartesi

Cem Vakfı Alevi İslam İnanç Hizmetleri Başkanlığı olarak düzenlemiş olduğumuz “Dedelik, Zakirlik, Cenaze Hizmetleri ve On İki Hizmet” kurs kayıtlarımız başlamıştır. Toplumuna önderlik edebilecek dedeler yetiştirmek; deyişleri, semahları, duvaz-ı imamları layıkıyla seslendirebilecek zakirleri eğitmek; Hakk’a yürüyen canların hizmetini yapabilecek cenaze hizmetlileri yetiştirmek ve cem ibadeti edep ve erkânını öğretmek üzere Cem Vakfı genel merkezinde, alanında uzman kişilerce hizmet içi eğitimler verilecektir. “Halka hizmet Hakk’a hizmet” şiarıyla çıktığımız yolda amacımız, inancımıza ve toplumumuza hizmet edebilmektir.

Eğitimlerimiz 07.01.2017 tarihi itibariyle başlayacaktır. Kayıt işlemleri ve bilgi almak için aşağıdaki iletişim bilgilerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Cem Vakfı Alevi İslam İnanç Hizmetleri Başkanlığı

İrtibat Telefon: 0212 639 74 40