Hakk Lokmamızı, Hizmet ve İbadetleri Kabul ve Makbul Eylesin.

Vakfımızda uzun yıllar CEM Vakfı Genel Müdürlüğü görevini yürütmüş, CEM Vakfı Sivas Şubesi Ali Baba Cemevinin kurucusu olan kıymetli Ali Rıza Kaçan’ın hakk’a Nail’inin birinci yılında, Genel Merkez Yenibosna Cemevinde, 1 Şubat 2024 Perşembe günü lokma verildi.

Lokmada, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Şube Başkanlarımız, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve halk yer aldı.
 Lokmada konuşma yapan Alevi İslam İnanç Hizmetleri Başkanımız Sayın Hayrettin Derun;
Tüm yola hizmet eden, emeği geçenler ile rahmetli Ali Rıza Kaçan’ı yad ederek başladı.
Yapılan hizmetlerin hiç bir zaman unutulmayacağını, her hizmetin Hakk katında yerini bulacağını belirtti.

Her hizmeti Hakk için yapıyoruz, inadına iyi olmak inadına güzel olmak zorundayız çünkü Ehli Beyt aşıklarının yüreğinde sevgi olur; kin, kibir, öfkenin olmayacağını söyledi.
Konuşma sonrası,
dualar eşliğinde lokmamız başladı. Tüm canlarımız, el birliği ile lokmamızın halkımıza dağıtılmasını sağladılar.

Tüm hizmet eden, katılım sağlayan, emeği geçen canlarımızın Hakk hizmetlerini kabul ve makbul etsin. Allah Eyvallah.