Firüzköy Cemevimize; Sayın İmamoğlu, Sayın Hançerli ve Sayın Çalık'ın Ziyaret Görüntüleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Sayın Turan Hançerli, Beylikdüzü Belediye Başkanı Sayın Mehmet Murat Çalık ile Belediye Başkan Ekibleri, CEM Vakfı Firüzköy Cemevimizi 29 Temmuz Cumartesi günü ziyaret ettiler. 


Oruç açma lokmamıza katılan Sayın Konukları;
Bu ziyarette,
CEM Vakfı Genel Başkan Vekilimiz Sayın Hasan Sezgin ağırladı. 


Sayın İmamoğlu yaptığı konuşmada;
Kerbela’nın acısını hep birlikte hissettiklerini, zalime karşı her zaman dik durmak, zalime karşı cesur olmak, zalimin zulmüne asla boyun eğmemek gerektiğini belirtti. Alevi canlarımız, bu sıkıntılı hallerden; toplumuna karşı hep barış, güzellik, huzur dilemiştir, dedi.  
Sözlerini; Cemevlerimiz, bu milletin yüzyıllar boyu ibadet ettiği ibadethanelerimizdir, dolayısıyla cemevlerimize hizmet etmekte bir kamu yöneticisi olarak bizim borcumuzdur, cemevlerimizin ihtiyaçlarını görmek asla siyasi bir konu değil kamunun borcudur, diyerek sonlandırdı. 


Oruç açma lokması sonrası Hasan Bey, Firüzköy Cemevi Başkanımız Sayın Ali Kaygusuz ile beraber, Cemevimizi konuklarımıza tanıttılar. CEM Vakfı’nın çalışmaları ve faaliyetleri ile ilgili  Sayın Başkanlarla sohbet edildi.  
Sayın Konuklar, Cemevimizi ziyaretlerinde halk ile bir araya gelip sohbet ettiler. 
Oruç açma lokmamızda halkın yoğun katılımı oldu. 


Sayın İmamoğlu, Sayın Çalık ve Sayın Hançerli’ye bu nazik ziyaretleri için kendilerine ve ekiplerine teşekkür eder, görevlerinde başarılar dileriz.