Tekirdağ’da Yeni Bir Cemevimizin Daha Temeli Atıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, 30 Temmuz Pazar günü yeni bir Cemevimizin daha temeli atıldı (Süleymanpaşa Cemevi).

Süleymanpaşa Cemevimizin temel atma töreninde;
CEM Vakfı Genel Başkan Vekilimiz Sayın Hasan Sezgin, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Albayrak, Tekirdağ Milletvekilleri Sayın Cem Avşar, Sayın Nurten Yontar ve Sayın İlhami Özcan Aygun, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Sayın Volkan Nallar, CEM Vakfı Çorlu Şube Başkanımız Sayın Muzaffer Birdal, CEM Vakfı Genel Müdür Yardımcımız Sayın Bercan Güney Alagöz, Süleymanpaşa Cemevi Dernek Başkan Yardımcısı Sayın Murat Yılmaz yer aldı.

Halkın yoğun katılım gösterdiği törene, dualar eşliğinde temel atma töreni gerçekleşti. Tören, aşure ikramıyla son buldu.

Süleymanpaşa Cemevimiz tüm halkımıza hayırlı olsun.