Çatalca Cemevimizde, Şükür Kurbanı ve Aşure Lokmamız Verildi.

CEM Vakfı Çatalca Cemevimizde 5 Ağustos Cumartesi günü, İmam Zeynel Abidin Şükür Kurbanı ve Aşure Lokmamız verildi.

CEM Vakfı Kurucu Üyemiz Sayın Ercan Güvenç, CEM Vakfı Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Kazım Büklü, Sayın Sabri Aslan, Sayın Hayati Doğan, CEM Vakfı Genel Müdürümüz Sayın Ali İhsan Argunşah, Alevi İslam İnanç Hizmetleri Genel Sekreterimiz Serdar Gazi Karababa, Çatalca Cemevi Başkanımız Sayın Salih Metin ve ekibi ile birlikte konuklarımız ağırlandı.

Lokmamız ve Şükür Kurbanımız;
Çatalca Kaymakamı Sayın Erdoğan Turan Ermiş, Çatalca Belediye Başkan Vekili Sayın Hasan Gökçe, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kurumları ve halkımızın yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Dedelerimizin duaları eşliğinde, çalışanlarımızın emek ve hizmeti ile lokmalarımız verildi.
Hizmet eden tüm Canlarımıza, katılım gösteren tüm konuklarımıza ve halkımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Hakk ibadetleri, lokmaları ve hizmetleri kabul ve makbul eylesin.