Cem Vakfı İstanbul Şube Kadın Kolları Genel Merkezde Bir Araya Geldi

İstanbul’daki Şube Kadın Kollarımız, Genel Merkez Yenibosna Cemevi Kadın Kollarımızın düzenlediği kahvaltı etkinliğinde bir araya geldiler.

Sabah kahvaltısı ile başlayan etkinliğimize, Kadın Kolları Başkanımız Sayın Fadime Demir konuşma yaparak başladı.
Tüm katılım sağlayan Şube Başkanlarına, Kadın Kollarına teşekkür etti. Sayın Hayrettin Derun’a toplantı için verdikleri destek için teşekkürlerini iletti.

Birlik ve beraberlik içinde bu tarz etkinlik ve toplantıların yapılmasını ve bu vesile ile tüm sorun, öneri ve çözümleri konuşabileceklerini ifade etti.

Sonrasında;
Cem Vakfı Alevi İslam İnanç Hizmetleri Başkanımız Sayın Hayrettin Derun konuşma yapmak için kürsüye çıktı.
Sayın Derun;
“Kadınlarımız başımızın tacıdır, Alevi inancı barışa ve sevgiye dayalı bir inançtır,
Alevi kadını; duruşu ile analığı ile davranışı ile örnektir, sizlere inanıyoruz sizlere güveniyoruz” dedi.

“Analarımız; sizler olmazsanız Cemevlerimiz var olmaz sizler var olmazsanız hiç bir şey güzel olmaz, her zaman sizlerin yanında olacağım, destekçiniz olacağım ve birlik beraberlik içinde el ele olmanızı istiyorum” dedi. Sayın Fadime Demir’e ve tüm Kadın Şube Başkanlarımız ve Kadın Kollarımıza teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Ardından Şube Başkanlarımız söz alarak konuşmalar yaptılar.
Bu tarz etkinliklerin, toplantıların önemine vurdu yapıldı, sorunların ve çözüm önerileri için birlik ve beraberlik içinde olunmasının önemine atıfta bulunuldu.

Tüm katılım sağlayan Şube Başkanlarımıza, Kadın Kollarımıza ve emek veren tüm canlarımıza teşekkür ederiz.