Her Cumartesi-Pazar Gökçeada & Bozcaada Turlarımız Başlamıştır

                                    Gökçeada & Bozcaada  Turu

                    Her Cumartesi-Pazar 1 gece konaklamalı 2 Gün  

                                                 180 TL. 

 

1.Gün      Cuma              İstanbul-Gökçeada 

21.00  Kadıköy Evlendirme Dairesi Otoparkı önü, 21.30 Mecidiyeköy Migros önü, 22.00  Bakırköy Ömür Plaza Önü Konforlu  otobüslerimiz ile hareket Tekirdağ – Keşan karayolu  üzerinden Gökçeada’ya doğru yolculuğumuza başlıyoruz.

 

2.Gün     Cumartesi         Gökçeada-Çanakkale

Sabah saatlerinde Kabatepe iskelesine varış ve adaya geçiş .Adanın tarihine damga vurmuş Rum Köylerini ziyaret etmeye başlıyoruz.Bir zamanlar adanın en kalabalık köyü olan Dereköy, Dibek Kahvesi ve Sakız Muhallebisiyle ünlü olan Zeytinliköy panaromik  olarak göreceğimiz yerler arasındadır Gezilerimiz sonrası Aydıncık sahiline gidip (adanın en güzel plajı) denize giriyoruz(Mevsim şartlarına ve iklim şartlarına göre uygun olduğu takdirde bölgedeki çamur banyolarında misafirlerimiz günün tadını çıkarabilirler) .Rehberimizin belirleyeceği saat de Kabatepe,Eceabat üzerinden Çanakkale’ye geçiş otelimize varış dinlenme için serbest zaman. Akşam Yemeği ve konaklama otelimizde.

 

3.Gün  Pazar                   Bozcaada – İstanbul

Sabah saatlerinde  Geyikli iskelesine varış.Geyikli iskelesinden feribot ile adaya geçiyoruz. Bozcaada' ya varışımızı takiben  ada sokaklarında yürümeye başlıyoruz. Adanın Türk ve Rum  mahallelerinde yapacağımız geziden sonra dileyen misafirlerimiz adaya özgü şarapların yapıldığı Talay Şarap Fabrikasını (Bahar çiçeklerinin etrafı sarmasıyla birlikte ilk yeşermeye başlayan kütükler, yaz boyunca olgunlaşan üzümlerin iştah kabartan duruşları, sonbahara doğru etrafı saran bağbozumu heyecanı, feribota ve fabrikalara yetiştirilen kasa kasa üzümler, ada sokaklarını dolduran keskin kokusu ve bir kadehte son bulan yolculuğu... Bir ada şarabı içerken alacağınız keyif, lezzetinin ötesinde işte bu hikayenin canlı tanığı olmanızdan kaynaklanıyor.) gezebilir ve hediyelik şaraplarını alabilirler. Deniz’e girmek isteyen misafirlerimiz, Ayazma Plajına, dileyen misafirlerimiz Akvaryum Koyuna, dileyen misafirlerimiz Rüzgâr Güllerine gidebilir  Ege denizinin ve sahillerinin keyfine varabilirler.(Denize girecek misafirlerimizin yüzme eşyalarına yanlarına almaları tavsiye edilir ve minibüs ücreti misafirlerimize aittir.) Rehberimizin belirleyeceği saat de  feribot ile adadan ayrılıp Geyikli iskelesinde bizi bekleyen otobüsümüz ile dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Çanakkale Tekirdağ karayolu üzerinden İstanbul’a varış sonrası misafirlerimizin alındıkları noktalara bırakılması ve gezimizin sonu.

 

Tur Ücretine Dahil olan hizmetler

 

*Otobüs ile gidiş dönüş ulaşım

.*Rehberlik hizmetleri

*Boğaz, Aşkın veya benzeri otel de  iki kişilik odalar da 1 gece Yarım Pansiyon konaklama .

 

Tur Ücretine Dahil olmayan hizmetler

 

*Plaj, Şezlong, Şemsiye,kale,antik kent yeri gibi giriş ücretleri isteğe bağlı olup katılımcılara aittir.

*Öğlen yemekleri ve otelde extra harcamalar, ilk gün yol güzergâhında kahvaltı.

*Extra ve Program dışı geziler, gezi süresince kişisel harcamalar.

 

İrtibat: 0212 451 84 14/16 – 0546 545 44 00

ALLITURNA TURİZM