Yeni Cemevi Talebimiz İçin Görüşme Yaptık

Cem Vakfı Alevi İslam İnanç Hizmetleri Başkanımız Sayın Hayrettin Derun, Cem Vakfı Genel Müdürümüz Sayın Ali İhsan Argunşah, Cem Vakfı Ataşehir Şube Başkanımız Sayın İsmail Değerli ve Yönetimi ile birlikte, İstanbul Ataşehir Belediye Başkanı Sayın Battal İlgezdi’ye ziyaret gerçekleştirdik.
Bu ziyarette,
Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Sayın Vedat Akyol’da yer aldı.
Görüşmemiz esnasında Ataşehir’de yeni bir Cemevi için talebimizi ilettik, Sayın İlgezdi’den Ataşehir Şubemizin kira giderleri için de destek talebinde bulunduk.
Sayın İlgezdi bu durumla ilgili ellerinden geleni yapacaklarını, yardımcı olacaklarının sözünü verdiler.
Sayın Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye ve Yönetimine, Vakfımıza göstermiş oldukları ilgiden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder görevlerinde başarılar dileriz.