Genel Müdür

Ali Rıza Kaçan

Ali Rıza Bey 1953 Sivas doğumlu, evli ve 3 çocuk babasıdır.

1997-2010 Yılları arası CEM Vakfı Sivas Şube Başkanı olarak görevini icra etmiştir.

Görevi esnasında birçok çalışmaya ve projeye imza atmıştır.

Sivas Cemevi’nin 5’ Bin metre kare inşaatını 2010 yılında yaptırmıştır.

Sivas Devlet Hastanesi’nde 25 yıl Saymanlık, 15 yıl Müdür Yardımcılığı ve Müdür görevi yapmıştır.

Başarılı çalışmaları nedeniyle Ali Rıza Kaçan, 2010 yılında Genel Başkan Prof. Dr. İzzettin Doğan tarafından Vakfın Yönetim Kuruluna alındı. Bu süreçte Genel Başkan Yardımcılığı görevini de yerine getirmiştir.

2010-2013 yılları arasında CEM Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliğinde yer almıştır.

2013 yılında CEM Vakfı Genel Merkez binasının çatısını, bina dış ve iç düzenlemesini yaptırmıştır.

2013 – 2016 yılları arasında CEM Vakfı’nda Genel Müdürlük görevini yerine getirmiştir.

2021 yılı itibari ile tekrar Genel Müdürlük görevine atanmıştır. Halen CEM Vakfı’nda Genel Müdür olarak görevini icra etmektedir.