CEM Vakfı 30. Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleşti, Sayın Ahmet Rasim Tükek Cem Vakfı Genel Başkanlığına Seçildi.

Vakfımızın 30. Olağan Genel Kurulu, 23 Mart 2024 Cumartesi günü İstanbul Okmeydanı Perpa Ticaret Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Vakfımızın kıymetli Kurucu Üyeleri, Şube Başkanlarımız, Yöneticilerimiz ve Vakfımıza gönül veren canlar Genel Kurulumuzda yer aldılar.

Öncelikle,
Divan Kurulu için üye önerisi yapıldı, öneri oy birliği ile kabul edilerek, Kurul Başkanı olarak Alevi Vakıflar Federasyon Başkanı Sayın Haydar Baki Doğan seçildi.
Sonrasında,
Cem Vakfı Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. İzzettin Doğan konuşma yapmak üzere kürsüye davet edildi.

Sayın Doğan;
Vakıf kuruluşundan günümüze kadar verilen emek ve çabadan, mücadelenin bir hukuk, adalet mücadelesi olduğundan bahsetti.
Görev alacak Yönetimin, devam edecek çalışmalar ile toplumun önünü açacağını belirtti.

Tüm Genel Başkan adaylarımız kendilerine tanınan süre içerisinde,
Vakıf bünyesindeki hizmetleri, faaliyetleri, ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgilendirme konuşmaları yaptılar.

Divan kurulu, önerileri ve önergeleri oyladı.

Kurucu Üyelerin oy birliği ile Sayın Prof. Dr. İzzettin Doğan’a Onursal Genel Başkanlık verildi.

Sonrasında oy kullanma sürecine geçildi.  Divan Kurulu ve Adayların da  nazarında oylama sonrası, tüm oylar tek tek sayılarak kaydedildi.

Sayım sonucunda, seçimi Sayın Ahmet Rasim Tükek’in kazandığı ilan edildi.

Kaybedenin olmadığı bu bayrak yarışında, tüm Cem Vakfı camiası, Vakfımıza gönül veren canlar ve halkımız için hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.

Sayın Ahmet Rasim Tükek’i Cem Vakfı Genel  Başkanlığı görevi için tebrik eder, görevlerinde başarılar dileriz.