"Maraş Olayları" Konferansından Görüntüler

"Maraş Olayları" konferansı, Cem Vakfı Alevi İslam İnanç Hizmetleri Başkanlığı Sekreteri Serdar Gazi Karababa'nın anlatımıyla 21 Aralık 2019 Cumartesi günü gerçekleşti. Konferansta; Cem Vakfı Alevi İslam İnanç Hizmetleri Başkanı Eşref Doğan Dede, Cem Vakfı Genel Müdürümüz Hıdır Akbayır ve Cem Vakfı Dedelerimizden Veysel Kara Dede yer aldı. Açılış konuşması Eşref Doğan Dede tarafından yapıldı. Bu acıların bir daha yaşanmaması temennisi ile birlik, beraberlik ve kardeşçe yaşam vurgusu yapıldı. Serdar Gazi Karababa Dede, olayların öncesinde cereyan eden konulara değindi. Yaşanan acıların ve yüzlerce Can'ın yerinden yurdundan uzaklaşması ile devam eden süreci aktardı. Sürecin, yaşananların unutulmadan geleceğe bakmanın gerekliliği yanında, birlik, beraberlik ve kardeşçe yaşam vurgusu yinelendi. Konferans halkın yoğun ilgisi ile karşılandı.

21 Aralık 2019 Cumartesi
Cem Vakfı Genel Merkezi (Yenibosna Cemevi)