CEM Vakfı Genel Merkezde; Yönetimimiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımızın Bir Araya Geldiği Kahvaltı Düzenlendi.

CEM Vakfı Genel Merkezde, yeni Genel Müdürümüz Ali Rıza Kaçan tarafından tanışma kahvaltısı düzenlendi. Yönetimimiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımızın bir araya geldiği kahvaltıda Ali Rıza Kaçan, yeni dönem için temennilerde bulundu.
Genel Başkan Yardımcılarımız Hasan Sezgin ve Hayrettin Derun, Alevi İslam İnanç Hizmetleri Başkanlığı Genel Sekreteri Serdar Gazi Karababa Dede, Alevi İslam İnanç Hizmetleri Başkanlığı İç Hizmetler Sorumlusu Veysel Kara Dede, Alevi İslam İnanç Hizmetleri Başkanlığı Şubelerden Sorumlu Başkan Yrd. Mustafa Şahin Dede, Kadın Kollarımızdan Sakine Zebil ve Songül Durmaz, Gençlik Kolları Başkanımız Erkan Erkek dilek ve temennilerde bulundular.
11.12.2021