Birlik Cemi ve Lokmamıza Katkı Sunan Tüm Canlara Teşekkür Ederiz

CEM Vakfı Genel Merkez’de, Abdal Musa Birlik Cemi ve Lokmamız, halkın yoğun katılımı ve ilgisi ile gerçekleşti.

Veysel Kara Dede, Gazi Karababa Dede, Mustafa Şahin Dede On İki Hizmet Erbabı ile Birlikte Cemimizi yürüttüler.

Şube Dedelerimiz ve Yöneticilerimiz ile katılım sağlandı.

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır ve Yönetimi de Cemimizde yer aldı.

Genel Başkan Yardımcımız Hayrettin Derun ve Cem Vakfı Yönetimimiz Birlik Ceminde yer aldılar.

Genel Müdürümüz Ali Rıza Kaçan da Cem’de yer aldı ve Cem’e katkılarını sundu. Cem Vakfı Genel Müdür Yardımcımız Bahri Akannaç, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımız Cemimizde yer aldılar.

Cemimize katılım sağlayan tüm Canlara teşekkür ederiz. Lokmalarını, hizmet ve katkılarını Hakk Kabul Eylesin, Allah Allah.

Yer: Yenibosna Cemevi

Tarih: 18.12.2021