Cem Vakfı Genel Merkezde Maraş Anma Etkinliği

CEM Vakfı Gençlik Kolları ve CEM Vakfı Alevi İslam İnanç Hizmetleri Başkanlığının organize ettiği “Anma Etkinliği” yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Anma Etkinliğine;

Genel Müdürümüz Ali Rıza Kaçan, Genel Müdür Yardımcımız Bahri Akannaç, Alevi İslam İnanç Hizmetleri Genel Sekreteri Serdar Gazi Karababa Dede, Gençlik Kolları Başkanı Erkan Erkek katıldı.

Genel Müdür Yardımcımız Bahri Akannaç’ın açılış konuşması sonrası Serdar Gazi Karababa Dede Maraş Olaylarını konuşmacı olarak yorumladı. Anma, dinletiler eşliğinde son buldu.

Etkinlik dinletisinde yer alan sanatçılarımız Sercan Direk Erkeker, Sinan Erkeker, Serkan Erdem, Serhat Koca’ya, Genel Müdürümüz Ali Rıza Kaçan, Serdar Gazi Karababa Dede ve Erkan Erkek tarafından teşekkür mahiyetinde çiçek takdim edildi.

Halkımızın “Maraş Anma Etkinliğine” göstermiş olduğu duyarlılığa ve etkinliği düzenleyen, emeği geçen tüm Canlarımıza ayrıca teşekkür ederiz.

Tarih: 26 Aralık Pazar

Saat: 15.00 - 17.00

Yer: Cem Vakfı Genel Merkezi ( Yenibosna Cemevi)