CEM Vakfı Şubeler Toplantısı

Açılış konuşmasını yapan Genel Müdürümüz Ali Rıza Kaçan; Türkiye’nin, alevileri temsiliyette en büyük kurumu olan CEM Vakfı’nda yeniden göreve başladığı ve bu göreve layık görüldüğü için, Prof. Dr. İzzettin Doğan ve Yönetim Kuruluna teşekkürlerini sundu. Uzun zaman sonra yapılan şubeler toplantısına katılan tüm Şube Başkanları ve Dedelerimize teşekkür etti. Alevi Vakıfları Federasyonu Başkanı Dr. Haydar Baki Doğan’da toplantıya katıldı.

Divan Kurulu’nun gündem ile ilgili açıklaması sonrası konuşma yapan Yöneticilerimiz; Alevi İslam İnanç Hizmetleri Başkanı Hayrettin Derun ve Şubelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Sezgin, Şubelerimizin ve Dedelerimizin sorunları, Vakıf çalışmaları, projeleri, önümüzdeki süreçte neler yapılabileceği üzerine konuşmalar yaptılar. Şube Başkanlarımız ve Dedelerimiz konuşmalarında sorunlar, faaliyetler ve projeleri hakkında bilgi verdiler.

Son olarak konuşma yapan CEM Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan, uzun zorlu bir süreçten geçtiğimizi ve bu pandemi sürecinde katılım gösteren tüm Şube Başkanları ve Dedelerimize teşekkür etti. Alevilerin haklarını ve eşit yurttaşlık taleplerini dile getirmeye devam edeceklerini belirtti.

Konuşma sonrasında Şube Başkanları ve Dedeler olmak üzere iki oturumlu toplantı yapıldı.

Şubeler toplantısında;

Şubelerin sorunları, yapılacak etkinlikler, genel merkez ile bağlantı ve gündem üzerine görüşmeler yapıldı.

Dedeler toplantısında;

Yol ve Erkanda yapılan uygulamalar, Dedelerin yaşadığı sorunlar, cemevlerinde yürütülen erkanların uygulamaları hakkında görüşmeler yapıldı. Tüm Şube Başkanlarımıza ve Dedelerimize faaliyetler, sorunlar, yapılacak çalışmalar, etkinlikler ve projeler hakkında bilgilendirme yapıldı ve katılımları dolayısı ile teşekkür edildi.

Toplantıya katılım sağlayan ve emek veren tüm Canlara teşekkür ederiz.

Şubeler Toplantısı - 08.01.2022