Malatya Cemevi’nin Temel Atma Töreni Yapıldı

CEM Vakfı Malatya Şubemizin, Malatya’mıza kazandıracağı, Cemal Gürsel Mahallesinde yapılacak olan Malatya Cemevi’nin temel atma töreni yoğun bir ilgi ve katılım ile gerçekleşti.


Temel atma törenimize; 
Malatya Valisi Sayın Hulusi Şahin, CHP Malatya Milletvekili Sayın Veli Ağbaba, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan, İnönü Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Turgut Özal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. İlhan Erdem, İl Müftüsü Sayın Veysel Işıldar, Yeşilyurt Kaymakamı Sayın Osman Uğurlu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Sayın Mehmet Çınar, Arapgir Belediye Başkanı Sayın Haluk Cömertoğlu, Hekimhan Belediye Başkanı Sayın Turan Karadağ, Kadıköy Belediye Başkanı Sayın Şerdil Dara Odabaşı, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Sayın Ramazan Özcan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Sayın Şevket Keskin, CEM Vakfı Malatya Şube Başkanımız Sayın Eşref Doğan Dede, CEM Vakfı Genel Başkan Vekili Sayın Hasan Sezgin, CEM Vakfı Alevi İslam İnanç Hizmetleri Başkan Yardımcısı Sayın Hayrettin Derun, Şubelerden Sorumlu Sayın Salih Metin, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Dilaver Doğan, Sayın Hayati Doğan, Alevi İslam İnanç Hizmetleri Genel Sekreteri Sayın Serdar Gazi Karababa Dede, Şube Temsilcilerimiz, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Başdanışmanı Sayın Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, STK temsilcileri, ilçelerimiz başta olmak üzere Adıyaman, Sivas ve Elazığ ve çeşitli illerden gelen canlarımız katıldılar.

 
Bizlerle birlikte olan ve zahmet edip yollar aşan, dualarını ve sevgilerini bu kutlu birlikteliğe gönderen, gücünün yettiğince cemevimize katkı sunan tüm dostlarımızı ve canlarımızı saygıyla selamlıyor, her birine de ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. 
Cümlenizin hizmetleri Hakk katında kabul olsun. 
(23.10.2022)

CEM Vakfı Genel Merkezi