Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızın düzenlediği “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Etkinliği” Büyük Bir Coşku ve Yoğun Bir Katılım ile Gerçekleşti.

Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızın düzenlediği “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Etkinliği” büyük bir coşku ve yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Katılım Sağlayan,
26. Dönem İstanbul Milletvekili Sayın Eren Erdem,
27. Dönem İstanbul Milletvekili Sayın Turan Aydoğan
Alevi İslam İnanç Hizmetleri Başkan Vekili Sayın Hayrettin Derun, Şubelerden Sorumlu Sayın Salih Metin, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Hayati Doğan, Müdür Yardımcımız Sayın Hikmet Şahin, CEM Vakfı Sultangazi Şube Cemevi Başkanı Sayın Serpil Soylu ve Yönetimi, İBB ve Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi Sayın Ali Haydar Kahraman, Bahçelievler Meclis Üyesi Sayın Bahar Karabulut, Bahçelievler Meclis Üyesi Sayın Temel Polat, Bahçelievler CHP Kadın Kolları Başkanı Sayın Semiha Çetinkaya, Bahçelievler CHP İlçe Başkanı Sayın Özgür Çelik, Bahçelievler CHP İlçe Başkan Yardımcısı Sayın Seyit Ekşi
, Bahçelievler Hacı Bektaşi Veli Dernek Başkanı Sayın Ufuk Emre Bektaş ve Yönetimi, Bahçelievler CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sayın Atakan Pozam, Sivas İmranlı Kızıltepe Dernek Başkanı Sayın Çiğdem Ünal, Sivas Divriği Kültür Derneği Yönetim Üyesi Sayın Erol Kılıç, Alevi İslam İnanç Hizmetleri Başkan Yardımcısı Sayın Kubilay Hünkar Uğurlu Dede, Alevi İslam İnanç Hizmetleri Genel Sekreteri Sayın Serdar Gazi Karababa Dede, İnanç Önderlerimiz, değerli sanatçılarımız ve kıymetli Canlarımıza katılım sağladıkları için teşekkür ederiz.

Bu etkinliği düzenleyen Kadın Kolları nezdinde Sayın Fadime Demir ve Gençlik Kollarımız nezdinde Erkan Erkek'e ve emek veren tüm Canlarımıza canı gönülden teşekkür ederiz.
Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.