Tüm Sevenlerinin ve Ailesinin Başı Sağ Olsun, Hakk Rahmet Eylesin, Devri Daim Olsun.

Vakfımızın çalışmalarını yürütüp genişletmek amacı ile uzun yıllardır yöneticilik yapan gönül insanı ünlü iş adamı CEM Vakfı Kurucu Üyemiz ve AK-EL Vakfı Onursal Başkanı Sayın Bektaş Özbek, sevenlerinin ve ailesinin yoğun bir katılımı ile 11 Kasım 2022 Cuma günü saat 15.00’de Yenibosna Cemevi’nde Cenaze Erkan’ı yapılarak Hakk’a uğurlandı.

Sevenlerinin duaları eşliğinde Cenaze Erkanı'ndan sonra uğurlanan Sayın Bektaş Özbek, 12 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 13.00’te memleketi Kahramanmaraş Elbistan Toprakhisar köyünde Türkan Ana Cemevi’nde yapılacak tören sonrası toprağa sırlanacaktır.

Sayın Bektaş Özbek, Vakfımızın çalışmalarında, Alevi Bektaşi  yoluna verdiği hizmet ve sunduğu katkılarla hep anılacaktır.

Tüm sevenlerinin ve ailesinin başı sağ olsun, Hakk rahmet eylesin. Devri daim olsun.