Sayın Hüseyin Hürrem Ulusoy ve Sayın Ali Timurtaş Özmen, CEM Vakfı Genel Merkez’de Ağırlandı

Pir Hünkâr Hacı Bektaş Veli Dergâhı Serçeşme Vakfı Başkanı Sayın Hüseyin Hürrem Ulusoy ve Ocakzadeler Meclisi Sözcüsü Sayın Ali Timurtaş Özmen, CEM Vakfı Genel Merkez’de ağırlandı.

Bu görüşmede;

CEM Vakfı Genel Müdürü Ali Rıza Özkan, Alevi İslam İnanç Hizmetleri Başkanı Hayrettin Derun ve CEM Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Şahin yer aldı.

Yeni dönemde, Alevi inanç kurumlarının çok daha bilinçli dayanışma içerisinde olması gerekliliğini karşılıklı olarak teyit edildi.

Aleviliği siyasallaştırmayan, Atatürk Cumhuriyeti ile çatışmayan, ülkemizin kuruluş değerlerini tartışma konusu yapmayan tüm inanç kurumları ile Alevilerin kazanımlarını yüceltmeye hazır olunduğu belirtildi.