Vakfımızın Değerli Yönetim Kurulu Üyesi Gönül İnsanı Turan Araz Hakk’a Yürümüştür.

Vakfımızın değerli yönetim kurulu üyesi gönül insanı Turan Araz Hakk’a yürümüştür.

Aras Grup'u bugünlere taşıyan Erzincanlı iş insanı Turan Araz’ın Alevilik inancına sağladığı maddi ve manevi katkıları, cemevlerinin yapımında gösterdiği çalışmaları, kız öğrencilerimizin eğitimi için yurt yapımında gösterdiği emek ve gayreti daima saygı ile anılacaktır.

Saygıdeğer Üyemiz Turan Araz 6 Nisan 2023 Perşembe (Yarın) günü ikindi namazına müteakip Eyüp Sultan Camiisinde yapılacak  Cenaze erkanı  sonrası son yolculuğuna uğurlanarak Eyüp Sultan Mezarlığında sırlanacaktır.

Turan Araz’a Hak’tan rahmet, ailesine, tüm sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dileriz.

CEM Vakfi Genel Merkezi