Yas-ı Matem Orucunun 10. Gününden Görüntüler

CEM Vakfı Genel Merkez Yenibosna Cemevimizde verilen Yas-ı Matemimizin 10. Günü lokması, yoğun bir katılım ile gerçekleşti.
CEM Vakfı Genel Başkan Vekili Hasan Sezgin, Alevi İslam İnanç Hizmetleri Başkanı Hayrettun Derun, Kurucu ve Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Ali Soysüren, Yönetim Kurulu Üyemiz Hayati Doğan, Genel Müdürümüz Ali İhsan Argunşah, Genel Müdür Yardımcımız Bercan Güney Alagöz yer aldı. Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımız tüm hizmetlerde görev aldılar.

Konuklarımız;
Bahçelievler Belediye Başkanı Sayın Dr. Hakan Bahadır, Bahçelievler Kaymakamı sayın Dr. Mehmet Boztepe, İstanbul’da yer alan Dini İnanç Önderleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları ile halkımız yoğun bir katılım ile yer aldılar.

CEM Vakfı Genel Başkan Vekilimiz Hasan Sezgin açılış konuşmasında;
Prof. Dr. İzzettin Doğan’ın tüm konuklara sevgi ve selamlarını iletti.

Yas-ı Matemimizin 10. Gününde birlik ve beraberlik içinde, Cem salonumuzda sohbetimiz ve ibadetimiz yapıldı, dualar ve mersiyeler okundu. Sonrasında dualar eşliğinde oruçlarımızı açtık.

Tüm hizmet eden Canlarımız, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımız sağolsun varolsun, Hakk hizmetlerinizi kabul etsin.

Katılım gösteren tüm konuklarımıza ve sevgili halkımıza teşekkür ederiz.

Hakk tüm oruçları, hizmetleri ve ibadetleri kabul ve makbul eylesin.
Allah Eyvallah.

28 Temmuz 2023