Tekirdağ Ergene Cemevimizde İmam Şükür Kurbanı ve Aşure Lokması verildi.

Cem Vakfı Tekirdağ Ergene Şubemizde 13 Ağustos Pazar günü, İmam Zeynel Abidin Şükür Kurbanı ve Aşure Lokması verildi.

Lokmamızda;
Cem Vakfı Alevi İslam İnanç Hizmetleri Başkanımız Sayın Hayrettin Derun yer aldı.
Konuklarımızı Sayın Derun ve Şube Başkanımız Volkan Işıklı ağırladı.

Lokmamıza;
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Önceki Dönem Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Volkan Nallar, CHP Şarköy Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Seval Kaçar, Mahalle Muhtarları, Meclis Üyeleri, Muratlı Cem Evi Başkanı Mustafa Marangoz, Kapaklı Cemevi Yönetimi, ve STK üyeleri katıldı.

Şükür Kurbanı ve Aşure Lokmamıza Katılım gösteren tüm konuklarımıza ve halkımıza teşekkür ederiz.
Hakk ibadetleri, lokmaları ve hizmetleri kabul ve makbul eylesin.