Edirne Valisi Sayın Yunus Sezer ve Edirne Belediye Başkanı Sayın Recep Gürkan Ziyaretimiz.

CEM Vakfı Genel Müdürümüz Sayın Ali İhsan Argunşah ve CEM Vakfı Genel Müdür Yardımcımız Sayın Bercan Güney Alagöz ile birlikte Edirne CEM Vakfı Şubemizi ziyaret ettiler.

Şubemizin çalışmalarını ve ihtiyaçlarını yerinde gördüler.

Sayın Argunşah ve Sayın Alagöz, Edirne Şube Başkanımız Sayın Sadık Bektaş, Şube Başkan Yardımcımız Sayın Meryem Çelik, Şube Cemevi Dedemiz Sayın Selahattin Deniz ile birlikte, Edirne Valisi Sayın Yunus Sezer ve Edirne Belediye Başkanı Sayın Recep Gürkan’ı ziyaret ettiler.

Bu ziyaretlerde;
Vakfımızın projeleri, şubemizin çalışmaları ve ihtiyaçları hakkında görüşmeler yapıldı.

Sayın Vali Sezer,
Şubemizin eksikliklerinin giderileceğini ve bizzat Cemevimizi ziyaret edeceğinin sözünü verdi.

Sayın Edirne Belediye Başkanı Gürkan,
mevcut Cemevi ihtiyaçlarının karşılanacağını ve Yeni Cemevi Projesini de üstleneceklerini belirtti.

Sayın Edirne Valisi Yunus Sezer’e Sayın Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a ve ekibine, Vakfımıza ilgilerinden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, görevlerinde başarılar dileriz.