Cem Vakfı Çorlu Şubesi ve Pertek Cem Vakfı Şubesi'nden Öğrencilerimize Destek

Cem Vakfı Çorlu Şubesi ve  Pertek Cem Vakfı Şubesi tarafından  Pertek'de öğrenim gören elli ilköğretim öğrencisine destek sunuldu.

Geçtiğimiz yıl Anadolu'da ve Trakya'da Gençlik kollarımıza ulaşan idealist öğretmen arkadaşlarımızın isteği doğrultusunda öğrenim gören kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşıladık. Bir parça da olsa onlara destek olduk. Bu yıl Anadolu'da bulunan Cem Vakfı şubeleri aracılığıyla bu çalışmayı yürütmek istedik. Cem Vakfı Pertek Şube başkanı ve dedesi Hüseyin GÜLER aracılığıyla, Pertek Milli Eğitim Müdürlüğüne ulaştık ve onların tespit ettiği elli kardeşimize, yürek sıcaklığı sağlayalım istedik.

Öğrenci kardeşlerimize Cem Vakfı Çorlu Şubesi Gençlik Kolları tarafından hazırlanan hediye paketlerini sevgimizle ve tüm iyi dileklerimizle ilettik.