Hüseyin Doğan Dede'nin Hakk’a Yürüyüşünün 34. Yıldönümünde Anma Töreni

Alevi Dedesi merhum Hüseyin Doğan Dede için Malatya’nın Kırlangıç Mahallesi’ndeki (köyündeki) evinin ve yanı başındaki türbesinin bulunduğu alanda, anma töreni düzenlendi.

Hüseyin Doğan Dede türbesi önünde düzenlenen anma programına, Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan Dede, Vali Mustafa Toprak’ın yanı sıra Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz, Doğanşehir Kaymakamı Memiş İnan, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Şerafettin Yılmaz, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Müftüsü Ümit Çimen, Mesleki Kuruluş Başkanları, kamu yararına çalışan bazı dernek başkanları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı...

Anma töreninde ocaklar kuruldu, kurbanlar kesildi, halka lokma dağıtıldı.

Haber "malatyahaber" internet sitesinden alınmıştır. Haber detayı ve fotoğraflar için sayfayı ziyaret edebilirsiniz. https://malatyahaber.com

Hüseyin Doğan Dede Anma Töreni
Yer: Kırlangıç Köyü Malatya