Cemevi Temel Atma Töreninde Önemli Mesajlar

Çiğli Belediyesi ve Cem Vakfı Harmandalı şubesinin işbirliği ile yapılacak olan ‘Cemevi Temel Atma Töreni’ İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Cem Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Döner ve Cem Vakfı Onursal Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan’ın katılımıyla gerçekleşti.

Törene, CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan,  İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Tülin Koç, Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer, Çiğli Eski Belediye Başkanı Hasan Arslan, meclis üyeleri, STK temsilcileri, dernek yöneticileri katıldı. Haberin devamı için tıklayınız.

Diğer basın haberleri için linkleri tıklayınız.

Cumhuriyet Gazetesi Haberi

Milliyet Gazetesi Haberi