Cem Vakfı Yöneticileri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu Gebze’deki Çalışma Ofisinde Ziyaret Etti.

Cem Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Döner, İnanç Hizmetleri Başkanı Eşref Doğan Dede, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şahin, Cem Vakfı Genel Müdürü Hıdır Akbayır ve Alevi İslam İnanç Hizmetleri Genel Sekreteri Serdar Gazi Karababa, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu Gebze’deki çalışma ofisinde ziyaret ettiler. Ziyarette Kocaeli’deki bir ve beraber duygusunun inanç özelindeki tüm vatandaşların taleplerine dönük çözüm odaklı çaba sarf edilmesinin önemine de vurgu yapıldı.

 

ORTAK ÇALIŞMALAR İÇİN FİKİR BİRLİĞİNE VARDILAR

Cem Vakfı yöneticileri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun inanç grupları karşısındaki tutum ve uygulamaları, ziyaret heyetince de takdirle karşılandı. Cem Vakfı yöneticileri ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, önümüzdeki dönemde de ortak çalışmalara imza atmak için de fikir birliğine vardıklarını da vurguladılar. Ziyaretin anısına Cem Vakfı yöneticileri Başkan Karaosmanoğlu’na hediye takdim etti.

Haber, /www.kocaelidebugun.com' Haber Sitesinden Alınmıştır. Ayrıntılar İçin Haber Sayfası Linkini Tıklayınız. https://www.kocaelidebugun.com

 

Yer: Gebze/Kocaeli

Tarih: 28 Aralık 2017 Perşembe